Kurser i vores eget fysik / kemi lokale

Dagskolen på Tvind tilbyder at sammensætte et kursus i naturfag (biologi, geografi, fysik, kemi) for andre interne skoler og specialtilbud. Vi har et veludstyret fysik / kemi lokale på skolen, og dygtige lærere som har mange erfaringer med at formidle naturfagene på en måde, som inspirerer og motiverer også de elever, som ikke har mange erfaringer med netop disse fag.

Udendørs har vi også mange muligheder for at lave spændende undervisning i naturfag. Vi har bl.a. Madum Bæk og skovarealer i baghaven, og Danmarks mest kendte vindmølle, Tvindkraft, som nærmeste nabo.

Vi udvikler kurserne fra gang til gang efter individuelle mål og behov.  Kurserne sammensættes med både teoretisk og praktisk undervisning, øvelser og opgaver.

Vi arrangerer også forskellige ekskursioner til fagligt relevante udflugtsmål.

Opholdsstedet Jupiter – kun for piger

Faciliteter

• Veludstyret fysik / kemi lokale
  • Fuld fagrække