Til Socialrådgiveren og UU vejlederen

Velkommen til! 
Vi har et rigtig god lille skole med masser af erfarne mennesker, og masser af aktiviteter. Og vi brænder for vores skole og for vores elever.  Ungdomshøjskolen PTG og Dagskolen på Tvind er to sider af samme sag, og vi har også mange års samarbjede med Opholdsstedet Apollo i Krunderup. 

Dagskolen på Tvind har en driftsoverenskomst med Holstebro Kommune som også fører tilsyn med os.

Vi kan modtage elever fra 7. klasse - 10. klasse.
Vi kan modtage elever som har fået bevilget en STU uddannelse.
Enkelte PTG elever tager HF enkeltfag som netkursister på VUC i Holstebro, og disse elever får også undervisning på Dagskolen

Vi har mange muligheder både for praktisk og teoretisk undervisning. Vi har adgang til mange produktioner på Tvind, det er det vi kalder "Tvind Praktikcenter", og miljøet på Tvind er internationalt - derfor bliver vores elever gode til engelsk.

Vi er gode til at strikke et program sammen, som passer netop til den enkelte elev.

Vi vil gerne samarbejde med dig, og være dine makkere i tykt og tyndt
Du laver handleplan - vi klarer resten. Vi laver Uddannelses- og Udviklingsplaner sammen med den unge, med udgangspunkt i målene i handleplanen, og tager os af kontakt til diverse eksterne samarbjedspartnere, og alt andet som skal ordnes. Vi er også gode til at tage os godt af forældre, som ellers kan være tidskrævende for dig at håndtere.  

Og vi giver ikke tabt, bare fordi at plan A ikke lykkes. Alfabetet er langt, og vi bliver ved med at finde på nye veje at gå.

Vi smider ikke nogen ud
Vi ser det som vores opgave, at løse de problemer som opstår. Naturligvis bliver du inddraget i processen, men vi tager gerne en ekstra tørn, også når det bliver svært. 

Vi er friske på mange forskellige slags opgaver - bare sig til, så skal vi se hvad vi kan gøre.

Ring / skriv til Anna Hoas 28195544, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.