Skolen midt i verden

På årlige studierejser oplever eleverne andre kulturer, andre måder at leve på, nye mennesker, nye omgivelser. Ved at rejse får den enkelte bedre forståelse for andre unges situation, og kan dermed opnå en bedre forståelse for sin egen situation. Et besøg i slummen i Jakarta, en tur op ad en vulkan en tidlig morgen, en lille barnehånd i din – på et hospital for AIDS syge, sætter spor.
Personlige grænser udfordres og flyttes og kammeratskabet vokser. At studere geografi, historie, samfundsfag og sprog bliver relevant. Studierejserne forberedes grundigt. Efterbearbejdelserne med produkter og foredrag bidrager til at eleverne bliver bevidste om alt det de har lært, og trænet i at give deres erfaringer videre til andre

Programmet på Dagskolen