Lærerstuderende

En af lærerne på Dagskolen i TvindDagskolen fungerer som øvelsesskole for vores nabo DNS, Det Nødvendige Seminarium
www.dns-tvind.dk
Nogle af de studerende på DNS er i 8 måneders praktik på Dagskolen, men alle DNSere bidrager til overskudsmiljøet på Tvind og til Dagskolens program, som en fast og integreret del af programmet på seminariet.
De studerende på DNS er mellem 18 og 30 år og de kommer fra en lang række europæiske lande. Det fælles sprog på DNS er engelsk, men i løbet af uddannelsen lærer DNSerne også at tale dansk. DNSerne har valgt at studere på DNS fordi de vil noget særligt med det at være lærer. De har mange resurser, talenter, idéer og de har stor betydning for eleverne på Dagskolen. Ikke mindst ved at der også dannes tætte ”best buddy” relationer mellem DNSerne og Dagskolens elever.